VILD LAX


Få enstaka livsmedel kan ge så många hälsobidrag till din kost i betydande mängder som vild lax – vilket är en ren källa till omega-3.

Omega-3 är en grundläggande fettsyra som krävs för optimalt välmående. Denna hälsosamma molekyl hittas i varje cell i kroppen, särskilt i hjärnan och hjärtat. Eftersom kroppen inte kan producera dessa oljor på egen hand, måste de erhållas genom konsumtion via kosten.

Det finns många typer av Omega-3:

Eikosapentaensyra (EPA) och docosahexaensyra (DHA) kommer från fet fisk så som lax, sill, sardiner, tonfisk, öring och makrill. Eftersom EPA och DHA kommer från fisk, kallas de ofta fiskoljor.

Alfa-linolensyra (ALA) är den vanligaste Omega-3 fettsyran i de flesta Västerländska dieterna, som kommer från vegetabiliska livsmedel som vegetabiliska oljor, linfrön och nötter.

Kyäni Sunset är utformad för att endast innehålla lipidlösliga element, vilket maximerar biotillgängligheten av dessa näringsämnen för absorption. Sunset är en proprietär kombination av Omega-3 härledd från Vild Lax, Vitamin E (Tokotrienol-Tokoferol), Betakaroten och Vitamin D är väldokumenterad av läkare och forskare.

Sunset erbjuder näringsstöd till kroppens vitala system, inklusive cellhälsa och stöd för de kardiovaskulära- och immunsystemen*. Sammansatt at endast lipidlösliga näringsämnen är Sunset avsedd för användning på kvällen när kroppens lipidaktiviteter på sin topp med att ge kroppen vad den behöver, när den behöver det.

Kyänis engagemang för säkra, effektiva ingredienser för att främja välbefinnande är lika uppenbar med Sunset och den fiskolja som är härledd från källor inklusive Vild Lax. Den fiskolja vi använder i Sunset fortsätter att vara certifierad av International Fish Oil Standards Program. IFOS certifiering är branschens strängaste kvalitetsmått, det överträffar kvalitetsstandarderna för andra organisationer, inklusive Världshälsoorganisationen. **

Denna information bygger på vetenskaplig forskning om vissa ingredienser i Kyäniprodukter. Ingen av studierna undersökte specifikt Kyäni-produkten och det finns inte nödvändigtvis ett samband mellan resultaten av dessa studier och någon Kyäni-produkt. Varken studierna eller uttalandena och produkterna som refereras här har utvärderats av United States Food and Drug Association. Kyänis produkter är inte avsedda att, och gör inte, diagnosticera, behandla, bota, förebygga eller mildra någon sjukdom eller något tillstånd.

*Kyäni Sunset innehåller: EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion.

**Innehållet i EPA och DHA och användningsrekommendationen kan variera beroende på olika EU-länder: https://certifications.nutrasource.ca/certified-products/product?id=KYNI0001

This site is registered on wpml.org as a development site.