CARING HANDS DOCUSEIRES – Avsnitt 1


Vi presenterar en helt ny Caring Hands dokumentärserie!

Den fem avsnitt långa serien visar Caring Hands Foundation från dess ursprung till våra senaste Caring Hands humanitära resor till Chiapas, Mexiko. Varje kapitel innehåller aldrig tidigare visade historier och intervjuer tillsammans med information om Caring Hands Foundation, Kyäni Business Partners och Kunders stöd samt vår påverkan på samhällen runt om i världen.

Avsnitt 1: Historien

Kyäni Caring Hands Foundation är en viktig del av vårt arv. Från Ecuador till Afrika har vi levererat Potato Paks och byggt skolor. Caring Hands projekt har berört liv runt om i världen. Följ med under en student i Chiapas, Mexiko, under en dag och se hur våra senaste resor har hjälpt till att få utbildning inom räckhåll. Markera i din kalender! Vi släpper ett nytt avsnitt varje lördag till och med den 25 juni. Serien kommer även att finnas tillgänglig på vår YouTube kanal.

Precis presenterat – kommande Caring Hands resa! Samtidigt som du upptäcker nya Kyäni Caring Hands dokumentärserie värdesätter vi den mänskliga sidan av humanitärt arbete. I den andan är vi glad att presentera att nästa del av vår Caring Hands resa! Vi återvänder till Chiapas, Mexiko, under de kommande månaderna för att bryta mark till en helt ny gymnasieskola.

Ta reda på mer om vårt nästa projekt och lär dig hur du kan göra oss sällskap i vår nästa händelse för att ge tillbaka.

This site is registered on wpml.org as a development site.