Spännande tillkännagivanden om Kyänis ledarskap


Kyäni gör otroliga saker när vi fortsätter att förändra liv och fånga hjärta och lojalitet hos Business Partners och Kunder runt om i världen. För att förbereda för Kyänis nästa fas i utvecklingen gör vi några spännande förbättringar i vår ledningsgrupp med Katy Holt-Larsen som leder ledningen genom att ta titeln som Kyänis verkställande direktör!

“Sedan hon började på Kyäni har Katy tillfört fantastisk energi, organisatorisk skicklighet, spänning och insikt med sitt ledarskap, och jag ser fram emot att se Katy krossa rollen som VD! Jag kliver inte undan, och jag saktar inte ner. Jag är fortfarande Kyäni-grundare och styrelseordförande, och jag är fortfarande här varje dag. Jag är glad över att arbeta i partnerskap med Katy när hon leder oss framåt.” — Carl Taylor, Kyäni grundare och styrelseordförande

“Det är verkligen min ära att acceptera detta ansvar. Jag är helt kär i Kyäni. Jag är kär i vilka vi är, våra produkter, vår möjlighet och de förändringar vi gör i tusentals liv runt om i världen. Jag är 100 % engagerad i att hjälpa detta företag att nå sitt öde. Jag tror verkligen att vi inte har någonstans att ta vägen än att fortsätta växa.” — Katy Holt-Larsen

Miguel Beas har utsetts till rollen som Försäljningschef. Under sin korta tid med Kyäni som vicepresident för Latinamerika har han varit avgörande för att leda tillväxt. I denna nya roll kommer han att utnyttja sin expertis och kunskap för att förena det globala fältet för att uppnå ännu större försäljning. Med denna förändring lämnar vi Latinamerika i Renzo Higinios mycket kapabla händer när han övertar ledarskapet för den regionen som VD för Latinamerika.

Michael Breshears har utsetts till President of Asia där han har drivit marknaden med en stark vision och innovativa strategier som fortsätter att bygga en blomstrande marknad. Vi är tacksamma att han har kommit tillbaka till Kyäni för att fortsätta att leda Asien framåt.

Kristen Knight har officiellt gått med i Kyäni som styrelseledamot. Vi har arbetat med Kristen på konsultbasis i flera månader och i denna nya roll kommer hon att spela en ännu större roll i att vägleda implementeringen av produkt- och marknadsföringsstrategin för att hjälpa oss att fortsätta förnya.

Vi är glada över dessa förändringar och den positiva tillväxt de kommer att medföra. Med dessa tillägg till teamet finns det inga gränser för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

This site is registered on wpml.org as a development site.