CARING HANDS DAY 2021


Som vi alla vet är de nuvarande tiderna väldigt annorlunda mot vad som är normalt – så i år väljer Kyänis anställda välgörenheter som ligger dem varmt om hjärtat och stöttar dem med en donation.

Vi är överlyckliga över den feedback vi har fått från dessa organisationer och mer än glada över att dela var och en av dem med dig:

UPPTÄCK HISTORIERNA BAKOM DONATIONERNA

Få barn att le

För Caring Hands Day 2021 är en av de organisationer vi väljer att stötta barnhemmet Cornelius i Tyskland. Här får föräldralösa och barn i nöd ett hem och fristad. Läs vidare för att se hur Kyäni stöttar dem!

Läs hela historien här!

Konsten att hjälpa

I Italien väljer vi att stötta Dynamo Camp, en organisation som ägnar sig åt svårt funktionsnedsatta barn. Deras uppdrag är att få barnen att tro på sig själva och därför uppnå sina mål.

Läs hela historien här!

Starkare tillsammans

Patrónus Ház i Ungern ger fullständig omvårdnad till människor med autism. Hemmet lägger extra vikt vid träningen och den sociala integrationen för de boende. Det är en grundläggande del för grannskapet i samhället.

Läs hela historien här!

Speciella donationer för speciella behov

Ecole Hatikva är en skola i Frankrike som välkomnar barn med speciella behov så som Trisomi 21 eller autism. Deras mål är att hjälpa barn med sin utbildning och att bygga en framtid för sig själva. Läs hur Kyäni stöttar dem!

Läs hela historien här!

Stöttar utbildning & planterar träd

Det är Caring Hands Day och vi ger allt vi har! I Turkiet stöttar vi organisationen TOÇEV med flera olika projekt. De stöttar barn från låginkomstfamiljer med deras utbildning. Läs mer om Kyänis inblandning!

Läs hela historien här!


Du kan göra varje dag till Caring Hands Day genom att göra en god gärning varje dag: Hjälp äldre att handla, sitt barnvakt för de ensamstående i ditt kvarter eller lägg enkelt till Kyäni Potato Pak i din nästa order för att hjälpa till att ge mat till människor i nöd.

Låt oss tillsammans göra världen till en bättre plats!

This site is registered on wpml.org as a development site.