INGREDIENSER I RAMPLJUSET-KOLLAGENPROTEIN


Vad är kollagenprotein?

Kollagen är det mest förekommande proteinet in våra kroppar och hjälper till att bygga nästan allting, från ditt skelett till din hud. Det fungerar också som ett “lim” som hjälper till att hålla samman våra vävnader, organ och skelett, samtidigt som det ger elasticitet till din hud för en ungdomlig, livfull lyster.

Din kropp producerar naturligt kollagen, men den produktionen börjar minska i takt med att vi åldras. Med tiden kommer denna brist på produktion att visa sina effekter på våra sinnen och vår kropp.

Det finns flera olika sorters kollagen som skiljer sig i sin struktur och var de finns i kroppen. Hos människor finns det fyra huvudtyper: Typ 1, typ 2, typ 3 och typ 4. Typ 1 är den mest framträdande typen som finns hos människor. Faktum är att den står för 90% av allt kollagen i våra kroppar. Det är därför du hittar just den i de flesta kollagentillskotten.

Vad du ska leta efter

En av de viktigaste sakerna du ska överväga när du väljer kollagenprotein är att det är hydrolyserat. Hydrolyserat kollagen (även kallade kollagenpeptider) är nedbrutna till kortare fibrer som kroppen lättare kan smälta och använda.

Hur du får in kollagen i din kost

En gång var det vanligt för västerländska samhällen att konsumera kollagen naturligt i sina kostvanor från livsmedel, så som benbuljonger och organkött, men de flesta människor äter inte dessa livsmedel på daglig basis längre. Det är där kollagenproteintillskott kommer in i bilden. Att komplettera med kollagenprotein är ett bra sätt att se till att du förser din kropp med den näring den behöver.

Din kollagenlösning: Kyäni HL5

Kyäni HL5 innehåller hydrolyserat kollagen så att din kroppkan ta upp det bättre. Plus, den kommer i en bekväm påse precis som Kyäni Sunrise, så att du kan ta den med dig! Varje påse ger 5 gram av typ 1 och typ 3 hydrolyserat kollagenprotein, vilket är perfekt för den genomsnittliga personen som vill bygga mager muskelmassa, förbättra styrkan och stödja benhälsan.*

Köp Kyäni HL5 i shopen nu!

*HL5 innehåller protein som bidrar till att bibehålla en normal benstomme likväl som att underhålla och öka muskelmassan.

This site is registered on wpml.org as a development site.