2022 GLOBAL CARING HANDS DAY


Handlingar för att hjälpa gör att du mår bra! Därför ber vi dig att göra oss sällskap på den årliga Kyäni Global Caring Hands Day, som äger rum idag den 18 juni!

På Kyäni tror vi på att alla förtjänar att leva ett lyckligt liv. Sedan dag ett har våra grundare gjort det till vårt uppdrag att ge tillbaka till samhället och förbättra livet för andra. Idag fortsätter vi att hålla fast vid detta uppdrag med vår årliga Global Caring Hands Day. Denna speciella dag för hela vår Kyäni-familj runt om i världen samman för en dag fylld av insatser och hjälp. Vi bjuder in dig att göra oss sällskap i år genom att engagera dig i ditt samhälle. ❤️🌎

Idéer och inspiration

Vill du göra gott, men vet inte var du ska börja?
Vi har alla olika intressen, så det är inte alltid enkelt att veta vilken volontärmöjlighet som är den rätta för dig. Här kommer några idéer för att hjälpa dig på traven:

  • Servera i ditt lokala soppkök. Det här är ett bra sätt att se ditt samhälles matdonationer i aktion.
  • Smutsa ner händerna – på ett bra sätt. Oavsett om du planterar träd eller plockar skräp finns det oändliga sätt att göra det du kallar hemma till en vackrare plats.
  • Organisera en insamling av kläder. Samla in oanvända kläder och ge dem till en lokal organisation, så som ett härbärge eller ungdomshem.
  • Ta kontakt med ditt samhälles ledare, skolor, religiösa organisationer eller andra grupper i det civila samhället. De är riktigt bra resurser för att få reda på vad ditt samhälle mest behöver.


Som du kan se finns det något för alla, för varje passion. Så välj något som talar till ditt hjärta och vidta åtgärder tillsammans med oss denna helg! Under tiden kan du bli inspirerad och upptäcka kraften av Caring Hands, innehållande stiftelsens historia, projekt och påverkan, med denna speciella dokumentärserie.

HÅLL INGÅNG! Global Caring Hands Day ger dig den perfekta chansen att engagera dig i ditt samhälle. Men det behöver inte ta slut där! Du kanske hittar ett meningsfullt projekt som du älskar så mycket att du kan bära det med dig i ditt dagliga liv.

Så samla ditt team, gör en plan och gör skillnad! Se till att dela dina idéer och ansträngningar på sociala medier genom att använda hashtagen #CaringHandsDay.

This site is registered on wpml.org as a development site.