CARING HANDS DOCUSERIES


Du är inbjuden!
Gör Kyänis grundare och ledningsgrupp sällskap på Convention Caring Hands Lunch under 2022 Global Convention, där du kommer vara den första att se det första segmentet av helt nya Caring Hands docuseries!

Serien
Har du någonsin undrat över hur du kan engagera dig i något som är större än du själv? Letar du efter ett sätt att ge tillbaka genom en organisation du litar på och ett syfte du bryr dig om? Är du nyfiken på att lära dig mer om Caring Hands stiftelse och dess uppdrag? Vill du vara en del av en rörelse med riktig, livsförändrande påverkan?

Vi presenterar helt nya Caring Hands Docuseries, en unik video som avslöjar precis hur viktigt denna Kyäni stiftelse är för vår gemenskap och information om hur vi kollektivt gör en djupgående skillnad för människor och samhällen runt om i världen.

Skriv upp det i kalendern! Det första avsnittet i docuserien har premiär den 21 maj, följt av ett nytt avsnitt varje vecka under fyra veckors tid. I väntan på det, gör dig redo för serien med denna spännande förhandstitt!

This site is registered on wpml.org as a development site.