Összetevők reflektorfényben – Panax Ginseng


A ginseng európai használatának nagy múltja van. Az egyik leggyakrabban használt és kutatott ginzeng a Panax Ginseng, más néven ázsiai vagy koreai ginzeng, és Kínában, Koreában és Oroszországban őshonos.

A Panax Ginseng megtalálható az ízletes összetevőkből álló Kyäni Sunrise-ban, mely olyan nagyszerű összetevőket tartalmaz, mint a vad (alaszkai) áfonya, aloe vera, gránátalma, vörös málna, amla bogyó és sok más.

A Kyäni Sunrise gazdag, vitalizáló tápanyagok elképesztő spektrumát kínálja, amelyek páratlan egészségügyi előnyökkel járnak.*

A természet különféle adaptációkat hozott létre, köztük a ginzenget is, amelyek segítenek megvédeni a növényeket a környezet durva terhelésétől. A Panax Ginseng antocianin pigmenteket tartalmaz, amelyek megvédik a zord környezet által okozott károktól.

Az olyan nagyszerű ételekkel, mint a Panax Ginseng és a vad áfonya, valamint számos más ütős természetes összetevők finom keveréke, a Kyäni Sunrise tökéletes módja annak, hogy elkezdje a napot. Ezenkívül a Kyäni Sunrise nem tartalmaz tartósítószert, és B12-vitamint (cianokobalamin), folsavat és csökkentett cukrot (5,4 g) tartalmaz.

*A KYÄNI SUNRISE FOGYASZTÁSÁNAK ELŐNYEI
A C- és B2-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
A B6, B9 és C vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez
A B1-, B3-, B6-, B7- és B9-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
A B1-vitamin hozzájárul a szív normál működéséhez


* TOVÁBBI ELŐNYÖK

A B2, B3, B5, B6, B7 és C vitaminok hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcseréhez
A B1, B3, B3, B6 és B7 vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez
A B2, B3, B5, B6, B9 és C vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
A B2-, B6-, B9- és C-vitamin hozzájárul a vörösvértestek normál állapotának fenntartásához

Próbálja ki még ma!

Az információ a Kyäni termékek egyes összetevőivel kapcsolatos legújabb tudományos kutatásokon alapul. Azonban egyik tanulmány sem vizsgálta a Kyäni termékeket, és nem feltétlenül van összefüggés e vizsgálatok eredményei és bármelyik Kyäni termék között. A Kyäni termékek nem alkalmasak semmilyen betegség vagy állapot diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, megelőzésére vagy enyhítésére.