ZAREGISTRUJTE SA A VYHRAJTE NOVÝ AUTOMOBIL TESLA!


Toto leto zaraďte zrýchlený úspech s účasťou na akcii Tesla Full Charge! Z kupujúcich ako vy sa stávajú skvelí Obchodní Partneri a kedy je lepší čas začať, ako keď si zarobíte až 2,400 EUR* na bonusoch a vstupenkách do losovania o náš darček Tesla!

Staňte sa Obchodným Partnerom a zaregistrujte 1, 3, 5 alebo aj viac svojich vlastných nových Obchodných Partnerov v mesiacoch júl a august, aby ste si zarobili bonusy a získali možnosť vyhrať ÚPLNE NOVÝ automobil Tesla Model 3!** Okrem toho, keď vaši noví Obchodní Partneri zaregistrujú svojich vlastných Obchodných Partnerov, môžete zarobiť bonusy Matching Bonus a získať doplnkové vstupenky do lotérie Tesla.

KROKY ÚSPECHU
PODEĽTE SA o leták s 50 ľuďmi.
SPOJTE ich so svojím sponzorom.
NAUČTE ich duplikovať.

Pozrite si leták!

ZRIEKNUTIE SA ZODPOVEDNOSTI: Účasť a úspech v predajných akciách a iných stimuloch nie sú typické ani zaručené. Kvalifikácia si vyžaduje tvrdú prácu, zručnosť a plnenie konkrétnych predajných cieľov. Väčšina ľudí sa nekvalifikuje. Odporúčaním Zákazníkov a Obchodných Partnerov môžete získať zmysluplný dodatočný príjem na základe skutočného predaja produktov. Väčšina ľudí sa pripája len preto, aby si kúpila úžasné produkty pre osobné použitie, a zarobí malý alebo žiadny príjem. Ak chcete vidieť, čo je možné, navštívte stránku euincome.kyani.com. Tam, kde je to zakázané, sú stávky neplatné. Nie je potrebný žiadny nákup.

*Pre bonusy vo vašej miestnej mene si pozrite leták.
**Zo všetkých účastníkov celosvetovej akcie bude vyžrebovaný iba jeden automobil Tesla Model 3.

This site is registered on wpml.org as a development site.