Ingrediens i strålkastarljuset – Svartpepparextrakt


Vad behöver vi veta om svartpeppar?

Svartpeppar (Piper nigrum), även känd som kryddornas konung, är frukten på svartpepparväxten från familjen Piperaceae. Den kommer från Kerala, den södra delstaten i Indien och är en av världens mest omsatta kryddor. Den elementära aktiva ingrediensen som orsakar svartpepparns distinkta kryddighet är piperin.

Varför är svartpeppar så viktigt för vårt vardagliga liv?

Våra muskler bryts konstant ner under träning eller aktivitet och vår kropp behöver protein för att återuppbygga musklerna och göra dem starkare. Vi behöver även långvarig energi för att ta oss igenom ett träningspass eller en tuff arbetsdag samt näringsämnen för att stötta återhämtningen inför nästa omgång.

I vilken Kyäni-produkt kan du hitta svartpepparextrakt?

FIT20 levererar en unik kombination av protein och andra naturliga ingredienser för att stötta träning och återhämtning. FIT20 innehåller totalt 20 gram hydrolyserat kollagenprotein kombinerat med gräsmatat vassleproteinisolat. Proteinet bidrar till att underhålla och öka muskelmassan och bidrar till att bibehålla en normal benstomme medan vassleproteinet arbetar tillsammans med kollagenet för att stötta återhämtning från träning och tillhandahåller råmaterial för att hjälpa musklerna att växa och återhämta sig.

Redo att prova FIT20?

Gå till Kyäni Store för att handla! Älskar du redan FIT20? Se till att dela det på sociala medier och använd #healthylivingmovement

ANSVARSFRISKRIVNING: Denna information förlitar sig på vetenskaplig forskning på särskilda ingredienser i Kyänis produkter. Ingen av studierna har specifikt undersökt Kyäni-produkter och det finns inte nödvändigtvis ett samband mellan resultaten av dessa studier och någon Kyäni-produkt. Kyänis produkter är inte avsedda att, och gör inte, diagnosticera, behandla, bota, förebygga eller lindra någon sjukdom eller tillstånd.

This site is registered on wpml.org as a development site.