Ingrediensen i strålkastarljuset – Vilda Blåbär


Det är välkänt att apelsiner är en fantastisk källa till C-vitamin, jordgubbar innehåller mycket fibrer och bananer har ett överflöd av kalium. Men vet du vad som är så speciellt med vilda blåbär?

Blåbär finns tillgängliga året runt och de är enkla att införliva i en hälsosam kost genom att blanda dem med flingor, äta tillsammans med naturell yoghurt, i bakverk, att bara äta dem som de är eller njuta av dem i morgonens Kyäni Sunrise (hint, hint).

Forskare har upptäckt att frukter så som blåbär innehåller många hälsofrämjande egenskaper, inklusive anitoxidanta fördelar tack vare deras naturligt höga innehåll av C-vitamin.* Blåbär är en utmärkt källa av flavonoider, vilka kan förse oss med ett brett spektrum av positiva fördelar.

Du förstår, eller hur? Blåbär är bomben! Men vad är det som är så speciellt med vilda blåbär?

Jo, på grund av de svåra odlingsförhållandena i nordliga klimat tros de vilda blåbär vi använder i Kyäni Sunrise ha ÄNNU HÖGRE näringsvärden än vanliga blåbär. Vilda blåbär trivs i hårda, nordliga klimat och producerar kraftfulla antocyaninpigment för att skydda dem från skador som orsakas av exponering för solen.

Som du förmodligen gissar vid det här laget skiljer sig vår alldeles egna Kyäni Sunrise från andra liknande produkter eftersom den är baserad på kraften hos det vilda blåbäret! Utöver det vilda blåbäret har vi lagt till en mängd andra livsmedel, inklusive extrakt från acai, ginseng, grönkål och andra livsmedel.

Detta fulla spektrum av antioxidanter från C-vitamin som finns i Kyäni Sunrise kombineras sedan med andra essentiella spårmineraler som fungerar som viktiga enzymatiska medfaktorer och den resulterande vattenlösliga formulan är perfekt att ta på morgonen när kroppen bäst kan absorbera den.

Kyäni Sunrise är även vegansk och innehåller endast 5,4 g socker per portion.

Så när du känner att du behöver någonting bra, då har vi det du behöver i våra Kyäni Sunrise-påsar med vilda blåbär! Du kan köpa Kyäni Sunrise i shopen!

*https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2013.3418

This site is registered on wpml.org as a development site.