Att få barn att le: Children’s Home Cornelius Tyskland – CARING HANDS DAY 2021


Att få barn att le: Children’s Home Cornelius i Tyskland – CARING HANDS DAY 2021

Som vi alla vet har livets förändrats mycket under det senaste året. Det som är likadant är vikten av att hjälpa ditt samhälle och de in nöd. Så, precis som varje år, uppmuntras Kyänis anställda att göra gott på Caring Hands Day. 2021 väljer de olika organisationer som Kyäni hjälper genom att göra en donation.

Oleksandra Eichhorn, Director of Sales DACH & UK, väljer ett projekt som ligger henne varmt om hjärtat där man tar hand om barnen i hennes samhälle: barnhemmet Cornelius.

Denna institution tar hand om föräldralösa barn och fosterbarn. Det finns mer än fem hus med barn i olika åldrar, bakgrunder och historier. Dessa berörande historier varierar från barn som förlorat sina föräldrar i tidig ålder till våldsamma hem där det inte fanns någon framtid för barnen.

Under Caring Hands Day 2021 tar Kyäni tillfället i akt och donerar saker som – vid första anblick – kan ses som naturliga att ha, men är väl behövda på barnhemmet Cornelius. Vi är överlyckliga och stola över att donera saker så som en sandlåda, speldosa, läsplatta, barnpool och fotbollstillhörigheter.

Glittret i barnens ögon är den största gåvan vi någonsin kan få.

Låt dig inspireras av den här donationen att också göra gott! Gå till Kyänis shop för att köpa Kyäni Potato Pak och hjälp till att ge mat till barn och familjer i nöd – eller gör en donation till en lokal välgörenhet som ligger dig varmt om hjärtat!

För att upptäcka fler projekt från Caring Hands Day 2021, gå till vår Kyäni Nyhetssida!

This site is registered on wpml.org as a development site.