Ingredienser i strålkastarljuset: Adaptogener – Lion’s mane


Allt du behöver veta om denna fantastiska ingrediens finns i denna artikel!

Vad är Lion’s Mane?

Lion’s mane svampar (även känd som hou tou gu eller yamabushitake) är stora, vita, lurviga svampar som liknar en lejonman när de växer – därav namnet!

Dessa svampar har både kulinariska och kroppsliga användningsområden i Asiatiska länder så som Kina, Indien, Japan och Korea.

Hur konsumerar man Lion’s mane?

Dessa adaptogena svampar kan ätas råa, tillagade, torkade eller blötas som ett te och dess extrakt används ofta i kosttillskott. Lion’s Mane, som den är, har beskrivits smaka som «»skaldjursliknande»», där folk ofta jämför den med krabba eller hummer.

Vad innehåller Lion’s mane?

Lion’s Mane svampar innehåller bioaktiva substanser som gynnar kroppen, särskilt hjärnan, hjärtat och magen*. Det är anledningen till att denna mäktiga adaptogen finns i vår Kyäni ON för att stötta hjärnhälsan och minnet.

Den ger även:

  • Neuroprotektiva och antiinflammatoriska effekter som förbättrar hjärnfunktionen och/eller hjälper till att förebygga eller bota neurodegenerativa sjukdomar 1
  • Förbättrat igenkänningsminne 2
  • Förmåga att hjälpa till med mag-tarmhälsa genom att förmedla patogena bakterier som Helicobacter pylori; 3
  • Perifer nervregenerering efter skada 4

Oroa dig inte – vi lovar att den inte smakar skaldjur!

Låt oss ta en titt på huvudfördelarna för Kyäni ON:

  • 100 mg naturligt koffein från guarana
  • Egen blandning av hjärnstöttande nootropics5 och adaptogener inklusive lion’s mane svamp, cognizin citikolin, L-teanin och taurin
  • Blå ingefäraextrakt, en koffeinförstärkare och upprätthållare utan skakningar eller pengar
  • 3 gram socker med endast 30 kalorier
  • Helt naturlig
  • Gluten- och mjölkfri
  • Utsökt Hallon/Grapefrukt smak

Prova den idag och power back ON!

Köp Kyäni ON i shopen nu

*Dessa uttalanden har inte utvärderats av EFSA och/eller MHRA, dock har man varit noga med att använda robusta, referentgranskade akademiska artiklar. Våra produkter är inte avsedda att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

1 https://www.mdpi.com/2076-3921/8/8/261
2 http://www.dl.begellhouse.com/journals/708ae68d64b17c52,6de384366c0c5922,5af64f332e1ca306.html
3http://www.dl.begellhouse.com/journals/708ae68d64b17c52,2806f82d786f0ca1,6e9ef24864bd9e52.html
4 https://link.springer.com/article/10.1007/s11655-014-1624-2
5 *Kyäni ON innehåller Vitamin B1, B2, B3, B6 & B12. Dessa vitaminer bidrar till nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion (ex. Vitamin B2) och till att minska trötthet och utmattning (ex. Vitamin B1)

Ansvarsfriskrivning: Denna information förlitar sig på vetenskaplig forskning på särskilda ingredienser som inkluderas i Kyänis produkter. Ingen av studierna undersökte dock Kyäni-produkter, och det finns inte nödvändigtvis ett samband mellan resultaten av dessa studier och någon Kyäni-produkt. Kyänis produkter är inte avsedda att, och gör inte, diagnosticera, behandla, bota, förebygga eller mildra någon sjukdom eller tillstånd.

This site is registered on wpml.org as a development site.