Kyäni Caring Hands Resehöjdpunkter


På Kyäni är vårt uppdrag att ge hopp till människor och samhällen runt om i världen. Vi har en otrolig möjlighet att ge tillbaka tillsammans som en del av varje års Caring Hands resa, och detta år kunde vi åka två gånger!

Här är några höjdpunkter:

Dag 1 & 2: Nuevo León
Detta vackra samhälle ligger högt inkapslat bland bergen. För tre år sedan började samhället bygga på en skola, men oturligt nog satte brist på finansiering stopp för bygget innan det kunde slutföras.
Vi känner till utbildningens stora värde och hur den kan påverka människor och samhällen som Nuevo León. Så med er hjälp samlade vi in de pengar som behövdes för att färdigställa skolan.

Under december kunde Caring Hands expeditionen stolt färdigställa detta vackra projekt! Kyänis volontärer gjorde samhällets medlemmar sällskap för att sätta fönsterglas och karmar på plats, blanda och lägga betongtrottoarer, måla byggnaden och fixa detaljerna för att göra denna skola till allt ungdomarna förtjänar.

Dag 3: Majosik

Mer än hälften av studenterna i den här regionen hoppar av skolan och vi visste att den här situationen kunde se annorlunda ut. Tack vare generositeten från våra Business Partners, Kunder, och personal från hela världen kunde vi hjälpa till att bygga ut universitetet för studenter i Majosik, Chiapas, Mexico, som aldrig haft tillgång till utbildning efter grundskolan. Nu kan studenterna avsluta sina universitetsutbildningar och använda dessa examinationer för att hjälpa till att stötta och förbättra sina samhällen!

Kyäni samarbetade med Universidad Autónoma de Chiapas för att hjälpa till att bygga skolan. Vi är så glada över att kunna dela att vi gjorde stora framsteg under denna resa! Skolan innehåller nu ett utmärkt bibliotek som innehåller nya online utbildningsprogram för att hjälpa dessa hängivna studenter att fortsätta sin utbildning i ett samhälle där en promenad till skolan innebär en timme på varje håll.

Tack från alla oss på Kyäni för ert engagemang till att förbättra utbildningen i Nuevo León och Chiapas!

Läs mer om hur du kan stötta framtida Caring Hands projekt nedan.

Caring Hands

This site is registered on wpml.org as a development site.