Kyäni stöttar Ecole Hatikva Frankrike – CARING HANDS DAY 2021


Varje år uppmuntras de anställda i Kyäni att engagera sig för människor i nöd som en del av Kyäni Caring Hands Day. Under 2021 väljer de olika organisationer som de kan hjälpa genom att göra en donation.

David Atlan, Country Manager France & Benelux, håller barnens välbefinnande varmt om hjärtat, så han valde organisationen Ecole Hatikva – Föreningen «Comme les autres».

Skolan, som ligger i Lyon-Villeurbanne i Auvergne Rhône Alpes regionen, välkomnar barn med speciella behov, så som trisomi 21, mild autism eller har ett handikapp. Hatikva hjälper dessa barn med deras utbildning för att hjälpa dem att bygga sin framtid. Organisationen gör detta genom att ge dem all nödvändig uppmärksamhet med stor vänlighet till varje enskilt barn. Hatikva är även en av de första skolorna i Frankrike som utrustar alla sina rum med «pedagogiskt flexibla» möbler.

Vad är målet med donationen?
Enligt David Atlan, Country Manager, är vi skyldiga oss själva att visa och att vara i solidaritet med människor som lever med speciella behov. Solidaritet i denna civilisation av ensamhet är inte bara nödvändig utan oumbärlig.

Kontantdonationen som Kyäni gör kommer hjälpa skolan att …

… INKÖP AV FRITIDSUTRUSTNING FÖR UTOMHUSBRUK
Stöttning av inköp av fritidsutrustning för utomhusbruk kommer att främja stunder för avslappning och lek för barn.

… MÖBLER FÖR DAGSVISTELSE
Föreningen behöver flexibla och ergonomiska möbler för utvecklingen av sina tonåringar och vuxna.

Om du vill lära dig mer om Ecole Hatikva – Föreningen «Comme les autres» och dess uppdrag, besök deras hemsida eller Facebooksida.

Känner du att du också vill göra något bra? Besök Kyänis shop och köp Potato Pak för att hjälpa någon i nöd!
Du kan även välja att donera till en välgörenhet som ligger dig varmt om hjärtat.

Kolla även in våra andra projekt på Kyänis nyhetssida!

This site is registered on wpml.org as a development site.