Kyäni x Dynamo Camp Italy – CARING HANDS DAY 2021


Konsten att Hjälpa – Kyäni x Dynamo Camp Italy på CARING HANDS DAY 2021

Som vi alla vet är nuvarande tider väldigt annorlunda mot vad som är normalt – så detta år väljer Kyänis anställda välgörenheter som ligger dem varmt om hjärtat och stöttar dem med en donation.

Marco Mangia, Sales Manager Södra Europa, väljer Dynamo Camp i Italien. Föreningen har en nationell inverkan. Den stöttar svårt funktionsnedsatta barn och deras familjer genom att skapa en känsla av gemenskap, rekreationsterapi och är värd för evenemang. Dynamo Camp stöttar barn att tro på sig själva och att uppnå sina mål, får dem att vara glada och starkare i svårigheterna med sina emotionella, fysiska och psykologiska begränsningar.

Deras huvudfokus för att öka antalet donationer och medvetenheten är genom sportevenemang och speciella läger.

Kyänis Sales Manager Marco Mangia känner väl till Dynamo Camp eftersom han är en frekvent deltagare på de sportevenemang och lopp som föreningen står som värd för.

För att stötta Dynamo Camp Italien i deras rekreationsterapi för barnen, donerar Kyäni konstverktyg för att barnen ska kunna njuta av sin tid på terapin tillsammans med varandra. På detta sätt får de dela tillfällen av glädje i Dynamo Camps gemenskap «Right to Happiness».

Vilket fantastiskt sätt att stötta dessa barn och deras familjer på!

Är du nyfiken och vill veta mer om Dynamo Camp – det förstår vi! Du hittar mer information på deras hemsida: https://www.dynamocamp.org

Låt dig inspireras av den här donationen att också göra gott! Gå till Kyänis shop för att köpa Kyäni Potato Pak och hjälp till att ge mat till barn och familjer i nöd – eller gör en donation till en lokal välgörenhet som ligger dig varmt om hjärtat!

För att upptäcka fler projekt från Caring Hands Day 2021, gå till vår Kyäni Nyhetssida!

This site is registered on wpml.org as a development site.