Kyäni x TOÇEV Turkiet – CARING HANDS DAY 2021


Plantera fröerna – Kyäni x TOÇEV Turkiet på CARING HANDS DAY 2021

I Tukriet på Caring Hands Day 2021 pågår det flera projekt – och vi är extremt glada över att dela dem med dig:

Kyäni donerar till TOÇEV

Organisationen TOÇEV valdes av Kyäni Marketing Director Turkey, Müge Uz. Det är en medborgerlig organisatoin som hjälper barn i nöd och spelar en stor roll i deras utbildning och sociala liv. På TOÇEV får barn från låginskomstfamiljer en plats där de får hjälp med sin skolutbildning, kan komma i kontakt med varandra och även får stöttning i att hitta ett arbete efter sin examen.

Vi är så glada över att kunna donera till denna organisation!

Det finns mer att veta om organisationen TOÇEV! Gå till deras hemsida: https://www.tocev.org.tr/ (endast tillgänglig på Turkiska)

Plantera 150 träd

På Caring Hands Day 2021 kommer vi att göra jorden 150 träd rikare! Kyäni kommer att stötta organisationen TOÇEV genom att plantera mandelträd i Manisa, Demirci. Här kommer ekologiskt jordbruk och mandelodling att genomföras för att skapa en kontinuerlig inkomstmöjlighet för den medborgerliga organisationen för att säkra den hjälp de ska ge till barnen i framtiden.
Denna miljö kommer inte bara att användas för jordbruksändamål, utan även ge barn en lägermiljö där de kan växa, njuta av livet och utvecklas.

Städa upp i miljön

Vi är så stolta över våra Business Partners! I 15 städer utanför Istanbul, står Business Partners som värdar för en miljöstädning för att hjälpa städerna att vara mindre förorenade och även för att fe invånare och barn en vacker miljö där de kan njuta av att bo och växa upp.

Använd inspirationen för att göra gott med en gång: Gå till Kyäni shop och köp Potato Pak för att hjälps till att ge mat till barn och familjer i nöd – eller gör en donatione till en lokal välgörenhet som ligger dig varmt om hjärtat!

För att upptäcka fler projekt från Caring Hands Day 2021, gå till Kyänis nyhetssida!

This site is registered on wpml.org as a development site.