Starkare tillsammans: hjälper Patrónus Ház i Ungern – CARING HANDS DAY 2021


Under årets Caring Hands Day väljer Kyänis anställda olika organisationer vars uppdrag och mål har en speciell plats i deras hjärtan och stöttar dem med en organisation.

Krisztina Kuprivecz-Taba, Sales Manager Eastern Europe, väljer Patrónus Ház i Ungern, och skapar med möjlighet till och glädje för lek för de som har det svårare att hantera det dagliga livet.

Hemmet erbjuder full omvårdnad för 12 boende med autism och måttliga intellektuella funktionsnedsättningar. Patrónus Ház lägger extra vikt vid utbildning och social integration av de boende. Samhället spelar en viktig roll i organisationens liv, därför försöker de organisera program och fritidsaktiviteter för människorna som bor på Patrónus Ház och i grannskapet likaså.

Vi vet alla hur viktigt det är för barn att hålla jämna steg med världen utanför. Utmaningarna under pandemin har visat oss alla att det är extremt viktigt att stötta barn i sin utbildning och personliga utveckling. Av denna anledning har Kyäni beslutat att donera leksaker, utvecklingsredskap och specialutrustning för att göra deras liv enklare och gladare. Underbart!

Besök Patrónus Ház hemsida för att ta reda på mer om deras mål att göra livet bättre för dem i nöd: http://patronushaz.hu/

Det är din tur att agera! Välj en välgörenhet som ligger dig nära eller donera genom att köpa Potato Pak i vår shop och hjälp oss att ge föda åt de som befinner sig i nöd runt om i världen.

Upptäck fler Caring Hands Day 2021 projekt på Kyänis nyhetssida för att få lite inspiration!

This site is registered on wpml.org as a development site.