TIPS MOT VÅR-TRÖTTHET


Våren är äntligen här! Blommorna står i blom, marknaderna är fulla av säsongens färgglada grönsaker och frukter. Solen skiner och himlen blir mörk mycket senare, vilket kommer göra oss alla gladare och lite bättre!

Tillsammans med våren väntar dock vår-tröttheten precis runt hörnet. Men vad exakt är vår-trötthet?
I korta drag, vår kropp vaknar till efter vintertiden och möter den nya säsongen. Det ökade behovet av energi för längre vårdagar kan överstiga kroppens förmåga att hantera denna förändring. Så vi känner oss helt enkelt tröttare och mer stressade.

Men oroa dig inte – detta kan enkelt hanteras med hjälp av följande tips & tricks:

1: Minska din stressnivå genom att sätta upp dagliga och veckovisa rutiner. Ta även dagliga raster för att vila din knopp och kropp.

2: Boosta din energinivå genom att dricka mycket vatten. Stötta ditt immunförsvar med en balanserad diet och att äta små mängder av näringsrik mat full av protein. Prova nya recept genom att använda dem, det finns inga gränser!

3: Ta tupplurar och fokusera på att sova bra! Prova att sova 8 timmar varje natt och undvik att scrolla i telefonen innan du går och lägger dig, samt håll sömnmiljön bekväm och konsekvent.

4: Hjälp din känslomässiga kvalité med lite trevlig meditation eller avslappningsprogram. Du hittar många av dessa gratis online och gör det till en social aktivitet tillsammans med dina vänner.

5: Ta svalare duschar! Det kommer att friska upp och boosta ditt humör och din energi och det är väldigt effektivt för din cirkulation! Även din hud kommer vara tacksam för detta!

6: Gå ut i friska luften för att träna lite. D-vitamin kommer även att ge dig extra glädje under dessa träningar. Leta reda på motiverande spellistor för att göra det ännu trivsammare! Om du inte tycker om att jogga eller springa kommer en enkel promenad också att göra jobbet. Glöm inte bort att stretcha under dagen om det behövs.

7: Det finns inget bättre än en vårpromenad i naturen! Njut av blomningen och se den med egna ögon! Det är också perfekt med en tidig picknick – glöm inte bort att ta med dig dina favorit godsaker och dina böcker!

8: Håll hemmet städat – gör dig av med saker som du inte längre behöver och gör en rejäl vårstädning hemma! Det kommer att kännas uppfriskande och vitaliserande att ha en underbar boendemiljö! Köp även fina blommor som skapar en levande miljö!

Låt oss börja med dessa tips IDAG och ta en fight med vår-tröttheten med hjälp av följande Kyäni-produkt:

Kyäni Sunrise: Riboflavin, kobalamin (Vitamin B12) och Panax ginseng brottas med tröttheten* bland många andra fantastiska ingredienser! Det bästa sättet att använda den är som en del av Triangle of Wellness!

Se till att du har tillräckligt av Triangle of Wellness för våren! Om du behöver fylla på lagret, gå till shopen för att bunkra upp!

*https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX%3A02012R0432-20210517

This site is registered on wpml.org as a development site.