Ingrediencia Týždňa – Divoká čučoriedka


Je dobre známe, že pomaranče sú skvelým zdrojom vitamínu C, jahody sú dobré pre vlákninu a banány majú veľa draslíka. Viete však, čo je na lesných čučoriedkach také špeciálne?

Čučoriedky sú dostupné po celý rok a dajú sa ľahko začleniť do zdravého stravovacieho režimu tak, že ich dáte do cereálií, na vrch jogurtu, do ovsených vločiek, do pečiva, zjesť ich samé alebo si ich vychutnať vo vašom Kyäni Sunrise (žmurknutie , žmurknutie).

Vedci zistili, že ovocie, ako sú čučoriedky, obsahuje mnoho zdraviu prospešných vlastností, vrátane antioxidačných výhod vďaka ich prirodzene vysokému obsahu vitamínu C.* Čučoriedky sú vynikajúcim zdrojom flavonoidov, ktoré nám môžu poskytnúť širokú škálu pozitívnych výhod.

Takže chápete, však? Čučoriedky sú bomba! Čo je však na divokých čučoriedkach také špeciálne?

Vzhľadom na drsné podmienky v severnom podnebí sa predpokladá, že divoké čučoriedky, ktoré používame v Kyäni Sunrise, majú EŠTE VYŠŠIE nutričné ​​hodnoty ako bežné čučoriedky. Divokým čučoriedkam sa darí v drsnom severnom prostredí a produkujú silné antokyanové pigmenty, ktoré ich chránia pred poškodením spôsobeným vystavením slnku.

Ako už pravdepodobne tušíte, náš vlastný Kyäni Sunrise sa odlišuje od iných podobných produktov, pretože je založený na sile divokej čučoriedky! Okrem divokej čučoriedky sme pridali širokú škálu ďalších potravín, vrátane extraktov z acai, ženšenu, kelu a iných.

Toto celé spektrum antioxidantov z vitamínu C obsiahnutých v Kyäni Sunrise sa potom kombinuje s ďalšími esenciálnymi stopovými minerálmi, ktoré pôsobia ako esenciálne enzymatické kofaktory a výsledná vo vode rozpustná receptúra ​​je ideálna na užívanie ráno, kedy to telo najlepšie absorbuje.

Kyäni Sunrise je tiež vegánsky výrobok a obsahuje iba 5,4 g cukru na porciu.

Takže keď cítite, že potrebujete niečo dobré, máme pre vás naše balíčky s divokými čučoriedkami Kyäni Sunrise! Kyäni Sunrise si môžete kúpiť vobchode!

*https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2013.3418

This site is registered on wpml.org as a development site.